عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم

دبیرکل حزب الله لبنان: عاملان انفجار‌های دمشق، تروریست‌های تکفیری هستند

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، انفجار‌های تروریستی در منطقه زینبیه دمشق را که چندین شهید و زخمی به جا گذاشت، به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسن نصرالله به انفجار‌های تروریستی در منطقه زینبیه دمشق واکنش نشان داد.

وی تصریح کرد: عاملان انفجار‌ها در منطقه سیده زینب (س)، در حومه دمشق، تروریست‌های تکفیری هستند که هدف آن‌ها روشن است.

دبیرکل حزب الله در ادامه گفت هر انقلابی باید برای خداوند عز و جل و در راه او باشد و این پایه و اساس وابستگی و تعلق دینی ما و حتی در چارچوب سیاسی به شمار می‌رود.

وی خاطر نشان کرد رسیدن به قدرت، اگر هدف از آن، توطئه چینی و سلطه طلبی و استکبار نباشد، بلکه اقامه عدل و داد و رفع ظلم و حل مشکل فقر و محرومیت باشد، چنین امری، قیام برای خدا خواهد بود.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد دیکتاتور‌ها و ظالمان در طول تاریخ به خاطر قدرت و جاه طلبی و به بردگی کشاندن مردم و ظلم به آن‌ها جنگیدند، اما حرکت انبیاء و قیام آن‌ها به خاطر خداوند بود.

نصرالله خاطر نشان کرد مقاومت اسلامی لبنان از همان زمان تاسیس به دنبال رقابت با هیچ کس بر سر پول و قدرت نبوده و نیست.

وی افزود در جهاد و مبارزه سیاسی به دنبال قدرت نیستیم که بخواهیم علیه مردم توطئه کنیم و بر آن‌ها مسلط شویم و به دنبال پست و مقام نیستیم.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد حضور ما در قدرت فقط وسیله‌ای برای حمایت از مردم و خدمت و حل مشکلات آنهاست.

وی افزود فردا در راهپیمایی‌های عاشورایی برای لبیک به ندای حسین و زینب (سلام الله علیهما) حضور خواهیم یافت، فردا برای دفاع از کتاب خداوند به خیابان خواهیم آمد تا از کتاب خدا در برابر کسانی که بر اهانت به مقدسات اسلامی اصرار دارند، دفاع کنیم.

نصرالله خاطر نشان کرد فردا در راهپیمایی عاشورایی از مسجدالاقصی و تمام مظلومان در فلسطین، یمن، بحرین و تمام جهان شرکت خواهیم کرد. شعار اصلی و محوری ما، لبیک یا قرآن، لبیک یا حسین و لبیک یا مهدی خواهد بود. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار